01.09. Primul comentariu primit și lansare invitație de colaborare

<< In formarea comunitatilor, cred ca este importanta: localizarea geografica.
Acum 2000 de ani, pe locul Israelului de azi, era o anumira clima… probabil mai cald, oamenii trebuiau sa-si produca doar mancarea.
in Romania, pe paralela de 45, este frig… mai mult de jumarare de an… trebuie produsa si caldura necesara unei vieti decente…>> rast

Am afișat mai sus primul comentariu primit la acest blog, comentariu care este foarte pertinent. Observația este foarte bună, și mi-a sugerat ideea următoare: trebuie luată în calcul, dacă se consideră necesar pentru binele comunității, în sensul de reducere a nevoilor, chiar posibilitatea de mutare a acesteia într-o zonă climatică mai favorabilă. Și din punct de vedere economic pot să existe avantaje. Dacă vindem un apartament în București cu 30.000 -40.000 de euro și ne mutăm în India, de exemplu, cred că cu această sumă vom fi „baștani”. Dar nu trebuie să ignorăm și dezavantajele.

––––––

Ca pe orice blogger, cred, mă bucură comentariile primite, desigur, dacă sunt la subiect și „nu bat câmpii”, deoarece îmi demonstrează că respectivul cititor a primit „provocarea”, că am atins un punct receptiv al acestuia. Pentru că ce sunt toate articolele, dacă nu provocări ?

Aș dori cu această ocazie sa lansez o invitație lui rast, precum și tuturor celor interesați să publice idei pe acest blog sub forma de articole, și nu de comentarii. Pe cine este interesat de așa ceva, îl rog să-mi dea un email pe adresa:

mihai.basceanu@yahoo.com

și îi voi crea un user și o parolă, pe care o va schimba la prima logare; de asemenea, voi crea o categorie cu numele autorului (cum este creată prima categorie, 01. Mihai Băsceanu), astfel incât își va putea publica articolele sub acea categorie, respectiv sub numele lui.

Îmi rezerv dreptul, ca administrator,  de a șterge articolele care nu respectă regulile bunului-simț, nu sunt la subiect, sunt injurioase etc., precum și de a șterge sau bloca autorii respectivi.

2 gânduri despre “01.09. Primul comentariu primit și lansare invitație de colaborare

    • Daca vom fi mai multi autori, acest site va fi asemanator cu cele ale ziarelor. Acolo sunt mai multi autori, si publica fiecare sub propria semnatura.
      Pentru tine nu voi stabili nicio tematica. Sunt sigur ca, indiferent ce subiect vei alege, va fi o provocare pentru noi toti, de a ne depasi sabloanele mentale, sociale etc.

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s