Fluturaş de Vacanţă: Terra – The Ultimate Entertainment

Fluturaş de Vacanţă:  Terra – The Ultimate Entertainment

Se adresează sufletelor plictisite. Atenţie, vârsta minimă de înscriere este un miliard de ani vechime – vezi Declaraţia pe Proprie Răspundere.

Te-ai plictisit să fii nemuritor? Te-ai plictisit de creat la nesfârşit planete, stele, galaxii? Te-ai plictisit să te plimbi prin MultiVers fără nicio ţintă? Noi avem soluţia!

Programul de vacanţă „Terra – The Ultimate Entertainment” se bazează pe tehnologii de ultimă oră, cum ar fi: Tehnologia Întrupării/Încarnării, Tehnologia de Inducere a Uitării, Tehnologia Implantării Şabloanelor în Memorie, Tehnologia Interferării – de Aproape şi de la Distanţă, precum şi pe multe alte tehnologii, necesare pentru obţinerea de stări alterate de conştiinţă.

Rezultate garantate prin testare îndelungată în laborator:

  • vei uita cine eşti
  • vei uita că eşti nemuritor; vei crede că poţi să mori şi că poţi să îi omori pe alţii
  • vei uita că nu ai nevoie de nimic; vei fi absolut convins că îţi lipseşte ceva exterior ţie ca să fii fericit; printre lucrurile bizare de care vei crede că ai absolută nevoie se numără: un metal care se extrage din pământ, denumit aur; nişte foi de hârtie tipărită, denumite bani; nişte substanţe nocive pe care le vei introduce în corp ca să te simţi mai bine, cu diverse nume: cafeină, teină, nicotină etc.; o procedură mecanică bazată pe frecare, denumită sex; şi alte lucruri asemănătoare
  • vei căuta un suflet pereche care să fie jumătatea ta; negăsindu-l, vei încerca din nou şi din nou, stricând ce ai construit ca relaţii şi construind din nou, apoi iar stricând, şi aşa mai departe, pe durata întregii tale vieţi (adu-ţi aminte, scopul lumii pe care ţi-o oferim este să te scape de plictiseală! )
  • corpul tău fizic se va altera şi se va urâţi încet-încet, datorită unui proces denumit îmbătrânire, şi în final vei „muri”; durata maximă de „viaţă” a unui corp este de 125 de ani, dar, datorită lipsei de grijă faţă de acesta, vei „muri” probabil nu mult peste jumătatea acestei vârste; „moartea” va însemna să ieşi din corpul fizic, dar nici măcar atunci nu vei putea să îţi reaminteşti total cine eşti; noi ne rezervăm dreptul de a îţi oferi o nouă „viaţă”, într-un nou corp fizic; te vei bucura de această propunere şi o vei lua de la capăt

 

Observaţii:

  • Pe perioada în care te vei afla în corp fizic, deci într-o stare alterată de conştiinţă, vei fi scutit de efectele Legii Comportamentului Universal. De exemplu, vei putea să omori oricâte şi orice fiinţe doreşti, fără ca noi să intervenim. Desigur, vei fi sub jurisdicţia legilor create de voi, care pe noi nu ne interesează.
  • În cazul în care, în urma acţiunilor voastre din starea alterată de conştiinţă, viaţa pe Terra nu va mai fi posibilă, ne obligăm să asigurăm continuarea jocului pe o altă planetă, pregătită din timp. Costurile suplimentare vi se vor deconta ulterior.
  • Deoarece cererea este foarte mare, vă recomandăm să vă grăbiţi cu înscrierea. Solicitările vor fi tratate strict în ordinea sosirii.

 

Declaraţie pe propria răspundere

Subsemnatul … , declar pe propria răspundere că am o vechime ca suflet de mai mult de un miliard de ani, şi că doresc înscrierea în programul „Terra – The Ultimate Entertainment”. Accept de bunăvoie şi voi respecta următoarele condiţii:

  • ieşirea din joc se va face doar în momentul în care voi demonstra, prin toate gândurile, cuvintele şi faptele mele, că nu mă mai atrage nimic din lumea fizică care mi-a fost oferită;
  • în cazul în care, printr-o nefericită eroare (probabilitatea este de 1 la un miliard), mă voi trezi în timp ce sunt întrupat într-un corp fizic, voi avea obligaţia de a nu strica jocul celorlalţi; în caz contrar voi fi obligat să plătesc daunele cauzate, şi voi putea fi scos forţat din joc pentru limitarea acestor daune.

 

 

 

 

 

 

 

 

3 gânduri despre “Fluturaş de Vacanţă: Terra – The Ultimate Entertainment

    • Aşa se pare. Oricum, asta e doar o variantă teoretic posibilă. Alte variante posibile: 1) am fost aduşi aici ca să fim pedepsiţi (ispăşim o pedeapsă); 2) am fost aduşi aici ca să învăţăm; 3) noi am creat acest loc pentru distracţie, care nu are altă semnificaţie sau scop; etc.
      DE CE NU NE SPUNE NIMENI NIMIC CE E CU NOI AICI ??

      Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu